Kirja­vinkkaus­tuokiot opet­tajille

Hattulassa & Hämeen­linnassa
3.10. – 6.10.2022

Lukufestarien kunniaksi Hattulan kouluilla 30.9.22 (tai muuna sovittuna aikana) ja Hämeenlinnan kouluilla on nyt mahdollisuus varata kirjavinkkausta opettajille välitunneilla 3.10. – 6.10.2022.

Tietyn alueen kouluille on varattu viikosta oma päivänsä, jolloin he voivat pyytää Pilvi Mikkolaa Hattulan kirjastosta kirja­vink­kaamaan opet­ta­jille. Koulu voi varata ajan oman väli­tunti­aika­taulunsa mukaisesti aamu-, keski- tai iltapäivästä.

pe 30.9

Hattulan
koulut

ma 3.10

Vuorentaka
Nummi
Luojala

ti 4.10

Jukola
Myllymäki
Seminaari

ke 5.10

Saaristen koulu
Kirkonkulma
Miemala

to 6.10

Hyk Tuomela
Ortela
Ruununmylly

Hei!

Olen Pilvi Mikkola, kirjastovirkailija Hattulan kirjastolta. Oman työni ohessa toimin luku­koordi­naat­torina Jaakon jalan­jäljillä – lapsi tarinoiden maailmassa -hankkeessa ja Oikeus oppia -hankkeen Kieli, mieli, lukeminen -työryhmässä. Teen kirja­vinkkauksia alakouluille ja nyt ajatuksena on tulla vink­kaamaan opettajille. Vinkkaan lasten ja nuorten kirjoja, selko­kirjallisuutta ja kirjoja, joista voisi olla hyö­tyä teille omassa työs­sän­ne. Yllä mainitut päivät eivät ole kiveen hakattuja, eli jos jokin ehdotetuista päivistä ei sovi, mietitään yhdessä, mihin väliin vinkkaus sopisi.

Otathan yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika teidän koulullenne!